серіали психологія

Кінотерапія: серіали, які допоможуть розібратися в собі

Сейчас читают: 561
womo.ua

Кінотерапія — це метод терапії, який вже давно визнано дієвішим і приємнішим методом роботи з побутовими проблемами (стосунки, реалізація тощо), ніж класична психологія.

Головне розуміти, як цим інструментом користуватися. Ці серіали неочевидні, з погляду самопізнання, але в них можна розгледіти багато гарних сенсів.

А взагалі в будь-якому фільмі чи серіалі можна знайти відповіді на свої запитання! Тому пропонуємо вашій увазі три серіали, які допоможуть розібратися в собі: Життя із самим собою 2019 «Життя із самим собою» — це історія про те, як ужитися із самим собою, коли не приймаєш усі аспекти своєї особистості.

Інтригу серіал тримає перші 3 серії. Проте його дуже легко дивиться й одного сезону вистачить, щоб подивитися на своє життя під іншим кутом. Любов, смерть і роботи 2019 «Любов, смерть, роботи» — це мультсеріал із дорослими сенсами про соціалізацію і наші стосунки із суспільством.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA