технологии приложения интернет-зависимость

Топ-5 додатків для боротьби з інтернет-залежністю

Сейчас читают: 980
cosmo.com.ua

Багатьом сучасним людям здається: якщо випустити смартфон із рук бодай на кілька хвилин, трапиться катастрофа. Ти пропустиш важливий дзвінок, не прочитаєш новини дня, не зможеш відповісти колезі у телеграм або не оновиш стрічку в інстаграм… Якщо впізнаєш себе, то варто схаменутися, адже це перші ознаки інтернет-залежності.

Ми підготували добірку із найкращих додатків, які оберігатимуть тебе від непотрібної інформації і навчать жити реальним життям. Headspace Додаток має на меті допомогти своєму користувачеві правильно планувати час і навчитися концентруватися на головному завдяки медитації.

Headspace привчить тебе витрачати 10 хвилин щодня на медитацію і, таким чином, покаже, які дива вона може творити. Додаток працює дуже просто: завантаживши його на свій смартфон, сядь зручніше і слухай вказівки тренера.

Важливо максимально розслабитися і не відволікатися. Крім медитації, ти також можеш пройти 30-денні курси. Space Щодня додаток буде надавати всю інформацію про використання

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA