Украина природа Карпаты україна29 Украина

Топ-7 найгарніших місць України, де варто хоч раз побувати кожному

Сейчас читают: 266
cosmo.com.ua

З захопленням відкриваючи для себе нові куточки планети, подорожуючи на інший край світу, ми забуваємо, яка краса оточує нас вдома, в Україні.

Тим часом деякі, вражаюче гарні місця, нічим не поступаються закордонним дивам. Звісно, їх набагато більше, ніж 7 але почнемо з найяскравіших, на наш погляд: Озеро Синевір Найбільше з усіх карпатських озер, Синевір вражає своєю природною величчю та чистотою.

Гірське повітря, синя, майже прозора гладь озера приваблює туристів зі всього світу. А ще там дуже спокійно та затишно — варто посидіти на березі буквально 10 хвилин, щоб наповнитись могутньою силою та енергією цього чудового місця. Букський каньйон, Черкаська область Це диво української природи, кам`яний каньйон в селі Буки Черкаської області за останні кілька років став рідним місцем для молоді, яка любить відпочивати в наметах, під зорями та з вогнищами.

Прохолодна річка, оточена високими гранітними виступами, невеликий водоспад, затишні галявини - все це робить Буки локацією, яку варто

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA