Ольга Полякова карантин болезнь Шоу-бизнес Ольга Полякова

Нас не чують: українська музична профспілка вступає в боротьбу за свої права та влаштовує мітинг

Сейчас читают: 123
hochu.ua

Нещодавно ми повідомляли вам, що українські зірки та продюсери об’єдналися у Всеукраїнську музичну профспілку. І вони вже перейшли від слова до діла.

Тепер же вони активно вступають у боротьбу за свої права на проведення концертів. Подробиці уже в нашому матеріалі.Сьогодні стало відомо, що Всеукраїнська профспілка працівників музичної індустрії влаштовує мирний мітинг під Кабінетом Міністрів України Нагадаємо, 26-го серпня Кабінет Міністрів підтримав проєкт постанови, яка передбачає заборону організації концертів, крім тих, що проводяться закладами культури і для яких концертна діяльність протягом останнього року є основним видом діяльності.З цього приводі профспілка виспловлює наступну позицію:— привернути увагу представників влади та спільними зусиллями створити план виходу з кризи.

Призупинити дію або скасувати постанови Кабінету Міністрів України, які Конституційний Суд України визнав такими, що не відповідають Конституції, та дозволити проведення подій без вибіркового підходу.До

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA