Алла Костромичева Україна місто Sander Мода модели Алла Костромичева Україна місто Sander

10 українських топ-моделей, що відомі у всьому світі

Сейчас читают: 456
cosmo.com.ua

Україна завжди славилася вродливими дівчатами, тому не дивно, що наші моделі успішно будують кар’єру на світових подіумах. Ми згадали десять найвідоміших в усьому світі українських моделей, які надихають і доводять, що мрії збуваються, якщо докласти зусиль. Ірина Кравченко Derek Lam FW 2015/16 Ірина є найбільш затребуваною українською топ-моделлю в світі.

Закінчивши університет за спеціальністю «Комп’ютерний дизайн інтер’єру та меблів», Ірина розпочала модельну кар’єру у віці 25 років.

Вперше потрапивши на показ Александра Венга у 2012 році, Ірина вже встигла взяти участь у показах Prada, Kenzo, Givenchy, Jil Sander та інших брендів.

Наразі Ірина входить до списку найпопулярніших моделей світу в авторитетному рейтингу models.com. Алла Костромічова Saqqara Jewellery Herve Leger Алла Костромічова також доволі пізно розпочала свою модельну кар’єру, одразу після закінчення навчання на медичному факультеті у 22 роки.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA