Олена Зеленська України Олена Зеленська Франция Україна Олена Зеленська України Олена Зеленська Франция Україна

Українки розшукують інформацію про артефакти у Національній бібліотеці Франції

Сейчас читают: 656
womo.ua

У Національній бібліотеці Франції знаходиться значна кількість артефактів про Україну, тому французи запросили на роботу трьох наших співвітчизниць, які допомагають знаходити по різних архівах і фондах потрібну інформацію.

Про це розповіла дружина Президента України Олена Зеленська. «Саме ця бібліотека дуже цікава тим, що там зберігаються артефакти, пов’язані з нашою державою.

І зараз вони взяли на роботу трьох співробітниць з України, які допомагають знаходити і літературу, й інші речі в архівах, тому що раніше щось про Україну було у відділах про Росію», — зазначила перша леді.

Під час відвідування бібліотеки делегації показали оригінал документа з підписом Анни Київської. Водночас Зеленська відзначила, що у бібліотеці є українська книжкова поличка, на яку вона передала 24 томи «Енциклопедії Сучасної України» та кілька десятків книг класичної й історичної літератури, навчальних і дитячих книг, видань із мистецтва.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA