Сша штат Арканзас місто Конгрес новини світу успішні жінки успішна жінка посада Сша штат Арканзас місто Конгрес

Шерелль Паркер стала першою жінкою-мером Філадельфії: подробиці

Сейчас читают: 194
womo.ua

51-річну Шерелль Паркер обрали сотим мером Філадельфії. Вона стала першою жінкою на цій посаді. Про це пише The Guardian. Зазначається, що Паркер отримала значну перевагу в голосах над республіканцем Девідом Оу.

Жінка замінить на посаді мера демократа Джима Кенні, який не мав права переобиратися через обмеження терміну перебування на посаді. Читайте також: Уперше в історії: очільником Військово-морських сил США стане жінка За словами Паркер, вона зосередиться на громадській безпеці.

Вона балотувалася, обіцяючи зробити Філадельфію «найбезпечнішим, найчистішим, найзеленішим великим містом у країні, яке забезпечить доступ до економічних можливостей для всіх». Читайте також: Ненсі Пелосі візьме участь у виборах до Конгресу США у 2024 році Паркер обіймала посади на державному й місцевому рівнях і позиціонувала себе як лідерка, чий досвід роботи в уряді дозволить їй вирішити нагальні проблеми міста.

Філадельфія не обирала мера-республіканця з 1947 року, а останні кандидати-республіканці зазвичай набирали менше 20% голосів на виборах мера. Читайте також: Пенні Пріцкер стала новою спецпредставницею США з питань економічного відновлення України Також додамо, що першою жінкою-мером в США стала Сюзанна Солтер.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA