Ольга Руднева Вашингтон Феминизм НОВОСТИ SHE Congress Ольга Руднева Вашингтон

SHE Congress 2021: «Найбільший виклик в житті жінки — не скляна стеля, а слизька підлога» Ольга Руднєва

Сейчас читают: 599
womo.ua

Найбільший виклик в житті жінки — не скляна стеля, а слизька підлога. Слизька підлога — це той момент, коли жінці дають позицію її мрії, а в неї діти-підлітки і літні батьки, про яких здебільшого піклуються жінки. «Тож, в ситуації, коли в жінки є діти та батьки, які потребують уваги, вона просто не може взяти і поїхати в Вашингтон на посаду мрії, бо про них нема кому піклуватися.

Саме тому жінок дуже часто переслідує не «скляна стеля» в кар’єрі, а та сама слизька підлога, об яку вони спотикаються. Так, за статистикою, жінки частіше відмовляються від посад через дітей та батьків», — каже Ольга Руднєва, директорка фонду Олени Пінчук.

Під час свого виступу на SHE Congress 2021 Ольга Руднєва підіймала теми скляної стелі та слизької підлоги — тобто кар’єрних перешкод, з якими стикаються жінки під час свого життя.

Через те, що більшість сімейних турбот перекладається саме на їхні плечі, жінки частіше за чоловіків нехтують своїми амбіціями.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA