Анна Панова Ольга Руднева місто Вікторія Україна місто Київ SHE Congress Нова Пошта Анна Панова Ольга Руднева місто Вікторія Україна місто Київ

Понад 10 тисяч учасниць отримали актуальні стратегії жіночої самореалізації на SHE Congress

Сейчас читают: 196
womo.ua

14 грудня відбулася головна подія ділових жінок SHE Congress. Понад 100 учасниць зустрілися офлайн у «Гольф Центрі Київ» та ще понад 10 тисяч глядачок долучилися до трансляції заходу, аби перейняти актуальні стратегії лідерства, опанувати навички майбутнього та зруйнувати стереотипи щодо жіночої самореалізації.

Головна тема SHE Congress 2021 — Inflection Point / «Переломний момент». Топменеджерки, власниці бізнесу, телеведучі відверто розповіли про те, як вони руйнують стереотипи щодо жіночої реалізації та будують власні правила гри!

Ведучі конгресу — продюсерка SHE Congress, головна редакторка WoMo Вікторія Покатіс та ведуча праймових випусків новин «Сьогодні» на каналі «Україна» Анна Панова.

Вікторія Покатіс та Анна Панова Відкрила подію керівниця департаменту комунікацій, PR і GR Kernel Оксана Коваль. Вона розповіла про силу особистого бренда та як він допомагає зростати у кар’єрі, запускати потужні проєкти, закохувати у себе роботодавця, клієнта та оточення.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA