лікування хвороба рослини

Як приготувати вдома "ліки від 99 хвороб": рецепт, яким користувалися ще наші прабабусі

Сейчас читают: 873
hochu.ua

У наш час в аптеці можна придбати ліки практично від усіх хвороб. Деякі препарати досить дорогі, інші ж мають цілком демократичну ціну.

Проте багато людей досі звертаються до народної медицини і “секретних” рецептів, якими користувалися ще наші прапрадіди. Сьогодні розповімо про один із таких - так звані “ліки від 99 хвороб”.Звіробій - це унікальна лікарська рослина, яка має багато корисних властивостей.

Раніше в народі його називали “ліки від 99 хвороб” і використовували при лікуванні різноманітних захворювань різних систем організму.

Докладніше про сонячні квіти звіробою розповідає фітоблогерка Олена Стьопіна. Читати також Лікарські трави: правила збору та застосування Звіробій звичайний (Hypericum perforatum), який у народі ще називають прозірник, чертоган, червона трава або молодецька кров - це багаторічна рослина зі стеблами висотою 40-80 см (до 1 м) та розгалуженням у верхній частині.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA