кава напій чим замінити

Чим замінити каву: корисні та смачні альтернативи

Сейчас читают: 850
hochu.ua

Ми розповідали, як пити чай, щоб не осоромитись через незнання правил етикету. Ще один популярний напій - кава. Ми живемо в час кавового культу, коли культура споживання цього напою сягнула небачених масштабів.Однак попри те, що кава така популярна, вона підходить далеко не всім.

Хтось від напою відчуває нервозність і перезбудження, хтось не може спати після чашки кави, випитої трішки по обіді, у когось від неї болить голова, а в декого кава викликає розлади травлення.

На сайті Євгена Клопотенка розповіли про корисні альтернативи популярного напою. Читати також Вишуканий десерт в одній склянці: трайфл з вишнею (РЕЦЕПТ) Напій на основі кореня цикорію, мабуть, – найпопулярніша та найбільш схожа на каву альтернатива.

Корінь обсмажують і подрібнюють, а вже з порошку варять напій.Окрім чудового смаку, котрий також гарно поєднується з молоком і рослинними напоями, цикорій ще й дуже корисний.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA