рецепт новий рік прості рецепти Різдво Різдво Христове

Що приготувати на Новий рік: 5 простих та смачних рецептів

Сейчас читают: 549
womo.ua

До Нового року 2024 залишилося менш як тиждень, тому настав час подумати про меню на Новий рік. Ситні, смачні та вишукувані страви — все це є у наші добірці новорічних страв, яку ми підготували для вас на крайній випадок, коли ідеї вичерпані й вже набридло олівє, оселедець під шубою, холодець тощо. Страви на Новий рік 2024: цікаві ідеї рецептів для святкового столу Фаршировані гриби  Свята — це сезон вічних рецептів, які гарантовано сподобаються.

Показовий випадок: ці гриби, фаршировані ковбасою. Читайте також: Новорічні коктейлі для дорослих: що вибрати для зустрічі 2024 року Фото: countryliving.com Інгредієнти: 2 ст.л оливкової олії, плюс ще для сковороди Печериці (близько 32 грибів) 1 цибулину шалот, нарізану 2 зубчики часнику, подрібнені 15о грам ковбаски, без шкірки 1/4 c.

подрібненої свіжої листової петрушки 1 ч.л тертої цедри лимона, плюс 2 чайні ложки соку 1 ч.л листя свіжого чебрецю, подрібнити 1/4 c.

панірувальних сухарів 1/4 склянки тертого пармезану Читайте також: Торт «Пряниковий будиночок»: як приготувати та прикрасити своїми руками Спосіб приготування:  Розігрійте духовку до 200 C градусів.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA