рецепт рецепти новий рік страва прості рецепти Різдво страви

Рецепт страви на Новий рік 2024: свинячі відбивні в глазурі

Сейчас читают: 299
womo.ua

Ще до додавання глазурі апельсиновий сік, коричневий цукор, свіжий чебрець і лаврове листя створюють ароматний розсіл. Цей масляний, наповнений бурбоном соус — доповнений терпким яблучним оцтом і запашним розмарином — це просто вишенька на торті. Читайте також: Що приготувати на Новий рік: 5 простих та смачних рецептів Як приготувати відбивні на Новий рік 2024: простий рецепт  Інгредієнти: 2 c.

апельсинового соку 1/2 c. фасованого коричневого цукру 1/2 c. кошерної солі 8 зубчики часнику, продавлені 1 пучок свіжого чебрецю 3 лаврового листка 2 ст.л перцю горошком 1 паличка кориці 6 відбивних зі свинячої корейки без кістки 2 ст.л олії каноли Для глазурі з бурбона та патоки: 3/4 c.

патока 1/4 c. яблучний оцет 1 гілочка розмарину 4 ст.л нарізаного несолоного вершкового масла 1/4 c. бурбона Кошерна сіль і чорний перець Спосіб приготування:  Доведіть до кипіння у великій каструлі апельсиновий сік, коричневий цукор, сіль, часник, чебрець, лавровий лист, перець горошком, корицю та 6 склянок води.

Зняти з вогню. Остудіть до кімнатної температури. Додати свинину у розсіл на 12 год. Читайте також: Новорічні коктейлі для дорослих: що вибрати для зустрічі 2024 року Вийміть свинину з розсолу і промийте під холодною водою.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA