кухня рецепт суп рецепти їжа страва

Як приготувати курячий крем-суп із картоплею та беконом: рецепт

Сейчас читают: 273
womo.ua

Рецепт вершкового курячого супу з картоплею та беконом — досить простий у приготуванні, корисний і настільки смачний, що ви можете бути впевнені, що сім’я витиратиме дно своїх мисок скоринкою хліба, щоб отримати останні краплі. Читайте також: Гамбургерний суп в мультиварці — рецепт швидкого приготування Рецепт курячого крем-супу з картоплею та беконом Інгредієнти: 4 слайси бекону; 1 ст.

л. олії; 1 цибуля-порей (біла і світло-зелена частини), розрізати навпіл і скибочками; 2 зубчики часнику, продавлені; 1 ч. л.

насіння кропу; 2 ст. л. борошна; 2 c. незбираного молока; 4 c. курячого бульйону; 4-6 картоплин середнього розміру нарізати шматочками; 6 гілок чебрецю; кошерна сіль і свіжомелений чорний перець; 2 c.

подрібненої курки на грилі; 1 c. кукурудзи; нарізана свіжа цибуля для подання. Читайте також: Рис, запечений з курячими стегнами — смачний рецепт обіду Спосіб приготування:  Готуйте бекон у великій каструлі на середньому вогні, поки він не підрум’яниться і не стане хрустким, 7-8 хвилин; перекласти шумівкою на тарілку, вистелену паперовим рушником.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA