Джейми Оливер рецепти що приготувати Джейми Оливер

5 смачних веганських страв від Джеймі Олівера

Сейчас читают: 630
womo.ua

Про користь і шкоду вегетаріанства сперечаються безліч учених і дієтологів. Веганство ж — суворий вид вегетаріанства, який своєю чергою викликає ще більшу бурю емоцій.

Але водночас у світі є багато страв, що виключають зі свого складу всі продукти тваринного походження, можуть бути корисними й смачними, це підтверджує й чарівний Джеймі Олівер. Веганська локшина з кокосовим соусом Веганська локшина з кокосовим соусом по рецепту Джеймі Олівера робиться із двох видів цукіні  Час на приготування: 45 хвилин Інгредієнти: 2 зелених цукіні 2 жовтих цукіні 1 велика морква 2 качани кукурудзи (зерна) 200 г горошку свіжа зелень на смак Соус: 1 невелика цибулина трохи імбиру 1 маленький зубчик часнику 2 чайні ложки куркуми 1 лайм 200 мл кокосового молока 100 г несолодкої кокосової стружки 1 чайна ложка порошку каррі Приготування: Для початку приготуйте соус: наріжте цибулю, імбир і часник.

Додайте до них сік лайма і куркуму. Потім змішайте всі інгредієнти для соусу в блендері. Приправте спеціями на свій смак. Соус має вийти м’яким і вершковим.

Потім наріжте цукіні та моркву соломкою, щоб вийшла довга локшина. Помістіть у миску з іншими овочами, полийте соусом і гарненько перемішайте.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA