рецепт торт рецепти новий рік Різдво десерти

Торт «Пряниковий будиночок»: як приготувати та прикрасити своїми руками

Сейчас читают: 546
womo.ua

Цей пряниковий будиночок має родзинку, адже це не «пряниковий будиночок» — це торт! Не потрібно боятися його готувати, адже приготування його не надто складне і ми вам все детально розповімо.

Тому ви власноруч зможете прикрасити свій тортик таким чином, щоб він став схожий на «пряниковий будиночок». Читайте також: Як приготувати кутю на Різдво: найкращі українські рецепти Рецепт торта «Пряниковий будиночок» Інгредієнти:  375 г вершкового масла, подрібненого 1 чашка золотого сиропу 1 стакан цукрової пудри 1 чайна ложка соди 4 яйця, злегка збиті 3 1/2 склянки звичайного борошна 1/2 склянки борошна, що самостійно розростається 1 1/2 столової ложки меленого імбиру 2 чайні ложки суміші спецій «Масляна глазур» 375 г вершкового масла, розм’якшеного 4 1/2 склянки суміші цукрової пудри 1/4 склянки молока 1 чайна ложка ванільного екстракту Білий глазур (за бажанням) Читайте також: Різдвяний штолен: смачні рецепти традиційної святкової випічки Для прикрашання: 2 великих білих зефіру 80 г білого шоколаду (за бажанням) 90 маленьких шоколадних гудзиків Milkybar (можете замінити на інші шоколадки) 5 цукерок 100 г блокового білого шоколаду Lindt (можете замінити на інші шоколад) 1 червоний кислий ремінець 1 велика м’ята 2 кислі соломинки Кондитерське срібло, для оздоблення Червоні м’які цукрові перлини (див.

примітки) для прикраси Суміш цукрової пудри, для посипання Фото: taste.com.au Спосіб приготування:  Розігрійте духовку до 160C/140C з вентилятором.

Змастіть маслом дві квадратні форми для кексів глибиною 7 см і 22 см (основа). Вистеліть дно та боки папером для випікання, простягнувши папір на 5 см над краями форм з усіх боків.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA