Україна Україна

Що послухати: Подкаст про українську культуру (НЕ) СВІДОМЕ МИСТЕЦТВО

Сейчас читают: 254
womo.ua

Якщо ви полюбляєте змістовні розмови про візуальну культуру у воєнний час, цікавитеся місцем сучасного українського мистецтва у світі та міркуєте, як виглядатиме тканина української культури після війни, зверніть увагу на подкаст (НЕ) СВІДОМЕ МИСТЕЦТВО.

Разом із слухачами дослідниця культурології, наукова співробітниця Центру досліджень медіації та діалогу Олена Геращенко розглядає можливості й обмеження культури діалогу крізь оптику, що нам пропонує діалог з культурою.

Разом з визначними особистостями українського культурного і суспільного поля, Олеся обговорює питання, які торкаються перспектив нашої культури та моментів соціальної злагоди у її «сповіданні».

Подкаст можна вважати наступним томом книги «(Не)свідоме мистецтво. Художні рефлексії. Україна після 2013», що побачила світ у 2022 році та посіла чільне місце серед дослідницьких праць сучасної культури.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA