місто Київ Нео місто Київ

Чому бізнесу важливо підтримувати українську культуру саме зараз

Сейчас читают: 153
vogue.ua

Мода – це величезна індустрія, яка дає робочі місця, сплачує податки та допомагає економіці. До того ж, вона нерідко підтримує важливі культурні ініціативи.

Наприклад, італійські бренди регулярно фінансують реставрацію архітектурних пам'яток, французські приділяють багато уваги допомозі артизанальним майстрам, американський fashion-бізнес залюбки підтримує молоді таланти, британський універмаг Selfridges запускає подкасти про культуру, а в Printemps організовують екскурсії по власній будівлі, яка має важливе історичне та культурне значення для всього Парижа.

Українські гравці модної індустрії також відчувають на собі соціальну відповідальність та допомагають різним культурним ініціативам у нашій країні.

Одну з найактивніших позицій у цьому напрямі зайняв київський ЦУМ – універмаг, який став справжньою точкою тяжіння у місті. "За роки роботи ЦУМ неодноразово ініціював культурні ініціативи, день за днем відкриваючи своїм гостям українську культуру з різних боків.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA