Україна місто Київ Україна місто Київ

У ТРЦ Gulliver пройде День свідомого батьківства

Сейчас читают: 662
womo.ua

У суботу, 25 березня, у торгово-розважальному центрі Gulliver пройде «День свідомого батьківства», організований спільно з медичним центром «Лелека».

Вхід на захід безоплатний на умови попередньої реєстрації. В рамках події відбудуться тематичні лекції від провідних спеціалістів клініки, майстер-класи, презентації дитячого одягу та подарунки від партнерів проєкту.  Читайте також: В Україні створили перший освітній чат «На Урок» на основі штучного інтелекту На 13:00 запланована лекція на тему «Про пологи від А до Я.

Як народжувати легко?» від лікаря акушера-гінеколога Лариси Захураєвої. Спікерка розповість про періоди пологів, правильне дихання та, звичайно, роль партнера. Читайте також: Учням 9 класу: КМDШ оголосила конкурс на стипендіальну програму «Випускник» О 14:30 в рамках лекції «Невідкладна медична допомога дітям.

Аптечка дитини» молоді батьки отримають алгоритм дій при підвищеній температурі у дитини, втраті свідомості, порушенні дихання.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA