бойфренд стосунки поради

Що написати дівчині в повідомленні, щоб їй було приємно: добірка фраз для початку та розвитку стосунків

Сейчас читают: 619
hochu.ua

Брутальність не повинна межувати з нетактовністю. Дівчат приваблюють не лише гарні м'язи, а й інтелект, вихованість, оригінальність у побудові фраз.

Так, вірші не всі писати вміють, але варто подбати про те, щоб у вашому повідомленні не було вульгарності, сарказму, граматичних помилок, сексуальних натяків.

Читати також Гарні слова дівчині, яка вам дуже подобається Ви поранили моє серце. Бачу, що дівчина ви добра і чуйна на цьому чудовому фото.

Чи не надасте мені першу допомогу?Ваш світлий образ не виходить у мене з голови. Радий познайомитися з вами ближче.Дівчино, не допоможете мені знайти мій пульс?Дівчино, я буду радий, якщо ви прикрасите собою цей чудовий вечір!Перепрошую, зазвичай я не перебиваю людей, але мені так хочеться сказати вам про те, що ви дуже мила. * Фраза, якщо дівчина з подругою *Якби я сьогодні залишився вдома, то так і не дізнався про те, що ви існуєте.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA