діти Київщина вбивство розслідування вбивство дітей відео

На Київщині батько жорстоко зарізав доньку та катував сина, щоб помститися дружині: подробиці

Сейчас читают: 948
womo.ua

На Київщині батько вбив доньку ножем в серце та намагався вбити сина через ревнощі до дружини, яка поїхала за кордон. Йому повідомлено про підозру.

Про це повідомляє Офіс генерального прокурора. Зазначається, що 43-річний ревнивець намагався стратити всю родину через те, що дружина поїхала за кордон.

Він смертельно поранив свою 16-річну доньку, намагався вбити й 12-річного сина. Пораненого ката поліція Київщини затримала на місці скоєння злочину. Читайте також: В Ужгороді дівчинку на візку не пустили в дитячий розважальний центр: подробиці За даними слідства, напередодні вбивства під час телефонної розмови на ґрунті ревнощів підозрюваний посварився з дружиною, яка перебуває за кордоном.

Щоб помститися їй він вирішив вбити дітей – 16-річну доньку та 12-річного сина. Читайте також: У Вінниці горе-батько зґвалтував малолітню доньку: подробиці Додамо, що побоюючись за своє життя, хлопець взяв мобільний телефон та сховався у підвалі будинку, звідки викликав правоохоронців. Читайте також: У Дніпрі судитимуть вітчима, який розбещував 7-річну дівчинку: подробиці За клопотанням прокуратури йому обрано запобіжний захід – тримання під вартою.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA