книги День матери що читати видавництво "Ранок"

День матері: добірка книг для ідеального для найріднішої людини

Сейчас читают: 887
womo.ua

В Україні День матері відзначають у другу неділю травня. Цього року свято припадає на 14 травня. Звісно, найкращий подарунок для всіх мам — це любов, увага та повага від дітей.

Але й нова книга ніколи не буде зайвою, особливо та, що подарована від щирого серця.  “Я спробувала все! Упертість, плач та напади гніву: долаємо без перешкод період від 1 до 5 років” Ізабель Фільоза Ця книга — про позитивне виховання, фундаментальним принципом якого є розуміння емоцій та мотивів поведінки дитини від 1,5 до 5 років.

У ній відповіді на найскладніші питання виховання: “Чому дитина вередує? Що вона відчуває? Які особливості вікових криз?”. Наукові знання про дитячий мозок допоможуть батькам уникнути конфліктних ситуацій, гармоніювати стосунки з дітьми, а дітям — вирости відповідальними та самостійними. “Старші та молодші діти у родині.

Виховуємо друзів” Олександра Бондаренка Якщо у родині більше ніж одна дитина, не завжди все йде гладко. Як виховувати дітей так, щоб вони навчилися взаємодіяти не лише як брати та сестри, а стали вірними друзями одне одному та підтримкою на все життя?

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA