лайфхак практичні поради прибирання вдома

Щоб меблі не смерділи, а дзеркала сяяли чистотою: лайфхаки для побуту

Сейчас читают: 555
hochu.ua

Господині винайшли чимало способів полегшити свою робочу буденність, яка стосується догляду за оселею. Адже щоб вдома було завжди чисто і затишно, не обов’язково цілодобово усе мити і прибирати.

Раніше ми розповідали вам, як правильно вибирати молоду картоплю, а тепер поділимося лайфхаками для комфорту вашого житла. Підтримувати чистоту речей та оселі, і при цьому не витрачати на прибирання багато часу – мрія кожної жінки.

Усе це реально, якщо знати секрети, котрі полегшують побутові питання, пише t1.ua. Читати також Як повернути блиск лакованим туфлям, і чи можна збільшити їхній розмір – перевірені лайфхаки Буває, що в кухні тримається неприємний запах.

І хоч ви давно усунули причину цього, сморід наче «в’ївся» у стіни. Щоб усунути цю неприємність, налийте на пательню 1 столову ложку оцту і поставте на маленький вогонь до повного випаровування.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA