друзья душа Нео ДякуюЗаРанок

Саня Димов: поїхати з країни було б найлегшим, що б я міг зробити

Сейчас читают: 223
womo.ua

Саня Димов, популярний український діджей та телерадіо ведучий, влучно помітив, що дуже важливо залишатися вірним собі. Особливо, якщо всі плани на майбутні перекреслила війна.

Проте навіть у таких обставинах, Саня не впадає у розпач, адже йому є кому дякувати і є кому допомогати. Що допомогає популярному українському діджею залишатись відкритим та йти до Перемоги — читайте далі.

Разом із видавництвом «Ранок» ми створили спецпроєкт #ДякуюЗаРанок, у межах якого до 25 дня народження видавництва збиратимемо історії українців та українок, які хочуть розділити свою вдячність із нашими читачами. Найяскравіший момент вдячності за цей рік: з 24 лютого 2022 року життя кожного з нас змінилося.

В мене кардинально. Я втратив роботу, пережив ракетні обстріли, пішов Саня Димов — популярний український діджей та телерадіо ведучий працювати на пошту.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA