Гарри Поттер Сериал HBO кастинг Гарри Поттер

Серіал про Гаррі Поттера: HBO відкрив кастинг для дітей на ролі Гаррі, Рона та Герміони

Сейчас читают: 845
womo.ua

Телевізійний гігант HBO працює над створенням телевізійної адаптації улюбленої кінофраншизи про Гаррі Поттера. Після того, як на початку цього року HBO розсекретили режисера та шоуранера (виконавчого продюсера) майбутнього серіалу, вони тепер шукають молодих акторів з Великобританії та Ірландії на головні ролі Гаррі, Рона та Герміони. Читайте також: Кріс Коламбус: найкращі фільми режисера, що створив Різдво Як подати заявку на кастинг серіалу про Гаррі Поттера? В оголошенні про кастинг, HBO пропонує дітям віком від 9 до 11 років подати заявку через офіційний сайт кастингу.

Для того, щоб подати заявку, потрібно відповідати декільком вимогам: Вік 9-11 років у квітні 2025 року. Проживання у Великій Британії або Ірландії.

Заявки повинні подаватися через одного з батьків або законного опікуна. Коли закінчується прийом заявок? Прийом заявок завершується 31 жовтня 2024 року. Де і коли відбуватимуться зйомки серіалу про Гаррі Поттера? Хоча точного місця зйомок не вказано, HBO повідомив, що зйомки «Гаррі Поттера» відбуватимуться у Великій Британії у 2025/2026 роках.

Точних дат зйомок поки що не оголошено. Якою буде екранізація «Гаррі Поттера»? Телеканал HBO, який також створив такі шоу, як «Гра престолів» та «Останні з нас», оголосив у квітні 2023 року, що підписав угоду про створення першого в історії телесеріалу за мотивами мегафраншизи.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA