Ян Зінкевич місто Київ українські фільми кіноафіша новий серіал Ян Зінкевич місто Київ

У Києві покажуть вебсеріал «Кожна смерть зменшує мене» про роботу парамедиків батальйону «Госпітальєри»

Сейчас читают: 746
womo.ua

23 вересня о 18:45 в кінотеатрі “Жовтень” відбудеться прем‘єрний показ вебсеріалу «Кожна смерть зменшує мене» про парамедиків батальйону «Госпітальєри» та їхні будні на передовій.

Проєкт створений за підтримки УКФ. Війна – це не статистика та новини, а люди. За кожним врятованим життям стоять історії сміливців, які щодня ризикують собою, щоб допомогти іншим.

Веб-серіал «Кожна смерть зменшує мене» розповідає саме про таких людей – парамедиків батальйону «Госпітальєри». Читайте також: Найочікуваніші фільми 2025 року: топ-30 прем’єр наступного року «Кожна смерть зменшує мене» — це серія коротких документальних історій про роботу парамедиків та добровольців батальйону «Госпітальєри».

П’ять епізодів про роботу за лаштунками військових евакуацій та те, як приймаються рішення в умовах постійної небезпеки. Однією із героїнь веб-серіалу стала парамедикиня Ірина Цибух, яка неодноразово рятувала життя бійців і трагічно загинула під час виконання завдання цього року.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA