Ярослава Магучіх місто Токіо биография особисте життя відомих людей цікаві факти дні народження відомих людей жіночий спорт Ярослава Магучіх місто Токіо

Іменинниця дня: цікаві факти про Ярославу Магучіх

Сейчас читают: 938
womo.ua

Ярослава Магучіх — талановита українська спортсменка, олімпійська чемпіонка та світова рекордсменка у стрибках у висоту. З нагоди її дня народження WoMo підготував цікаві факти про неї. Факти про Ярославу Магучіх У спорт привела Ярославу Магучіх її старша сестра, яка займалася карате.

Ярослава Магучіх з дитинства любила малювати та співати. Малювала у стилі абстракції. Зі своєю тренеркою Ярослава почала працювати в 11 років. Читайте також: Еліна Світоліна: найцікавіші факти про іменинницю сьогоднішнього дня Магучіх — кавоманка.

Кожен її ранок починається здебільшого з кави та сирників. Ярослава висока і струнка дівчина. Її зріст становить 180 сантиметрів, а вага – 55 кілограмів.

Одна з перших вагомих перемог Ярослави відбулася в липні 2018 року – на чемпіонаті Європи з легкої атлетики серед юніорів в угорському Дьєрі вона перемогла на змаганнях у стрибках у висоту серед жінок з результатом 1,86 м.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA