фільми поради що подивитись натхнення вибір редакції

Фільми та серіали про відьом та магію: що подивитися?

Сейчас читают: 528
womo.ua

Історії про відьом і магію завжди викликали інтерес глядачів. Вони здатні занурити  у чарівний світ, де можливо все — від неймовірних пригод до загадкових ритуалів.

Напередодні жовтня ми підготували для вас список цікавих фільмів і серіалів, які сподобаються шанувальникам магії. Фільми про відьом та магію «Гаррі Поттер» Класична сага, що вже стала культовою.

Історія про юного чарівника Гаррі Поттера, який опановує магію у школі Гоґвортс і веде боротьбу зі злом. «Відьми» (1990 та 2020) Дві адаптації роману Роальда Даля.

Мова йде про хлопчика, який випадково стикається з відьмами, що влаштовують зловісні змови. «Іствікські відьми» (1987) Комедійна стрічка про трьох жінок, які раптово отримують магічні здібності і зустрічають таємничого чоловіка, що змінює їхнє життя. «Суспірія» (1977 та 2018) Фільм жахів, який розповідає про балетну школу, де відбуваються дивні події, пов’язані з ковеном відьом. «Конотопська відьма» (2024) Відьма з Конотопу звертається до своїх потужних магічних сил, прагнучи помсти російським солдатам, які окупували її рідне місто й убили нареченого. «Тайна Келлс» (2026) Стрічка переносить глядачів у середньовічну Ірландію та розповідає про пригоди юного монаха Брендана, який стає частиною місії з порятунку і завершення знаменитої Келлської книги. «Сабріна — маленька відьма» (1996) Легка комедійна історія про молоду відьму Сабріну, яка вчиться жити зі своїми магічними здібностями та долати виклики дорослого життя. «Примарна краса» (2006) Історія молодої жінки, яка відкриває для себе свої відьомські корені та починає вчитися керувати магією. «Відважна» (2012) Анімаційний фільм від Pixar про принцесу, яка зіштовхується з наслідками магічного закляття, що змінює долю її родини. «Малефісента» (2014) Переосмис

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA