Україна люди Нео психологія війна Україна

Самі ж допомагаємо ворогу: чому не можна писати про полонених у Мережі

Сейчас читают: 776
hochu.ua

Чому не потрібно писати про полонених у Мережі? При поширенні постів про те, що потрібно звільнити наших полонених військових, ви фактично сприяєте інтересам ворога.

Як це відбувається, розповідаємо у нашому матеріалі. Читати також Як заспокоїти дитину під час обстрілів: 4 надійні техніки У соціальних мережах російські окупанти публікують численні фотографії, нібито українських військовополонених, які отримують тисячі лайків від співчутливих українців.

Таким чином, вони прагнуть отримати додаткову інформацію про зв'язки наших військових, яку потім використовують для вербування та шантажу їхніх друзів та родичів.Петро Яценко, керівник пресслужби Координаційного штабу з питань поводження з військовополоненими, пояснює кілька важливих моментів про те, чому не слід розміщувати інформацію про полонених у Мережі.По-перше, такі публікації є частиною ворожої вірусної кампанії, метою якої є збирання додаткової інформації про українських полонених.

Російські окупанти створюють десятки телеграм-каналів та сторінок у Facebook, щоб активно відстежувати коментарі, фіксувати дані про те, з ким служив полонений, а також відомості про його родичів.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA