Україна місто Київ медицина метро медична допомога Україна місто Київ

У Києві в метро проведуть безкоштовні тренінги з домедичної допомоги: подробиці

Сейчас читают: 147
womo.ua

16 червня в Києві на 12 станціях київського метро проведуть тренінги з домедичної допомоги. Долучитися до яких може кожен охочий.

Про це повідомляє 1+1. Організаторами навчання медичної допомоги виступили КП «Київський метрополітен» спільно з Департаментом охорони здоров’я міста Києва та КНП «Центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф міста Києва». Читайте також: Усе, що потрібно знати про холеру: симптоми, профілактика, лікування Ділитися своїми знаннями будуть досвідчені спеціалісти та інструктори із 13:00 до 17:00. На тренінгу ви дізнаєтеся: як допомогти при масивній кровотечі; як оцінити стан постраждалого; як зупинити кровообіг; як надати першу допомогу при порушенні прохідності дихальних шляхів; як допомогти при термічних опіках тощо. Читайте також: Прорив у лікуванні онкології: винайшли звук, який знищує ракові клітини На яких станціях пройдуть тренінги з домедичної допомоги: На станціях червоної лінії: «Шулявська» (проміжний вестибюль); «Університет» (проміжний вестибюль); «Театральна» (перехід); «Арсенальна» (проміжний вестибюль). На станціях синьої лінії: «Олімпійська» (вестибюль, перед турнікетами); «Палац «Україна» (вестибюль, перед турнікетами); «Площа Льва Толстого» (вестибюль, перед турнікетами); «Героїв Дніпра» (вестибюль, перед турнікетами). Читайте також: День донора: у Києві стартувала просвітницька кампанія «Розквітай» від ДонорUA На станціях зеленої лінії: «Дорогожичі» (проміжний вестибюль); «Дружби народів» (перехід); «Печерська» (проміжний вестибюль); «Позняки» (балкон над платформою).

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA