Литва Україна Франція Іспанія Італія Фінляндія конкурс Tvorchi Євробачення 2023 Loreen Литва Україна Франція Іспанія Італія Фінляндія

Loreen не захотіла підписати прапор України на Євробаченні 2023: вона стала єдиною, хто відмовився

Сейчас читают: 318
hochu.ua

Шведська співачка та переможниця Євробачення 2023 Loreen відмовилася підписати український прапор, який планують розіграти на благодійному аукціоні для допомоги українським дітям.

Про це розповіла в коментарі для Obozrevatel менеджерка та партнерка TVORCHI Юлія Могилюк. Деталі – в матеріалі HOCHU.ua!За словами Юлії Могилюк, цьогорічна переможниця не тільки відмовилася підписувати прапор, але і поводилася відсторонено та не спілкувалася з іншими учасниками.

Читати також "Невже Міка Ньютон така суч*а?": співачка висловилася про скандал із плагіатом пісні Loreen Loreen, мабуть, єдина учасниця з усіх, з якою особливого контакту в нас не було.

Вона трималася осторонь від усіх, і єдина, хто відмовила підписати прапор, який ми просили підписати учасників, щоб потім розіграти його на благодійному аукціоні на підтримку України.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA