місто Вікторія Україна Тімур Мірошниченко місто Вікторія Україна

Проблема сирітства в Україні: чи можна покращити ситуацію?

Сейчас читают: 539
womo.ua

Такого висновку дійшли експерти в результаті проведеного дослідження щодо порівняння системи усиновлення в Україні з іншими країнами.

Висновки дослідження були озвучені на форумі «Форми державно-приватної співпраці у питаннях сирітства в Україні», якій провів RUSH Foundation.

На форумі обговорили проблеми сирітства, зокрема необхідність зміни процесу усиновлення. Учасники дискусій та гості дійшли спільного висновку, що потрібно поставити на перший план потреби самої дитини і відмовитися від парадигми за якою усиновлення проводиться для задоволення потреб батьків.

В заході взяли участь: Василь Луцик, голова Національної соціальної сервісної служби України; Дар’я Касьянова, голова правління ГС «Українська мережа за права дитини», національна програмна директорка МБО БФ «СОС Дитячі містечка» Україна; Вікторія Гриб, депутатка Верховної Ради України; Людмила Волинець, співголова Всеукраїнської громадської організації «Служба захисту дітей»; Ірина Суслова, представниця Уповноваженого з прав дітей, сім’ї, молоді та спорту; Христина Купчева, керівниця програми «Громада-Дитина-Сім’я», Благодійна організація «Українська освітня платформа»; Наталя Масло, директорка Rush Foundation; Лариса Самсонова, офіцерка зі зв’язків з громадськістю та органами влади «Люмос Україна»; Микола Литвиненко, керівник напрямку із захисту прав дитини Ініціативи із захисту прав дитини та розвитку соціальних послуг проєкту Уряду Канади «Супровід Урядових реформ в Україні»; Оксана Лебедєва, засновниця громадської організації «Gen.Ukrainian»; Тімур Мірошниченко, український телеведучий; Орест Дрималовський, ведучий програми «Вікна» СТБ; Юлія Слісаренко, Q&Q Research; Учасники зустрічі обговорили питання сирітства та те, як зараз побудована система

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA