Україна привітання свято короткі привітання Україна

З Днем батька! Душевні привітання у віршах, короткі та в прозі

Сейчас читают: 944
hochu.ua

Поспішаємо поділитися з вами порцією натхнення до прийдешнього свята — День батька 2023. Нещодавно Україна відзначала День матері, а тепер готуються приймати привітання наші татусі.

Щоб ви привітали свою дорогу людину зі святом, редакція HOCHU.ua публікує добірку привітань з Днем батька. Найкрасивіші привітання з Днем батька у віршах, у прозі та короткі шукайте в нашому матеріалі.У календарі свят червня є важлива дата, яку ми не можемо оминути своєю увагою.

Це свято День батька. В Україні День батька відзначають щороку в третю неділю червня. У 2023 році цей день припадає на 18 червня.

Святкова дата офіційно була заснована указом президента № 274/2019 від 8 травня 2019 року. Читати також Ласкаві слова дівчині та компліменти, які підкорять її серце Вшанування батьків завжди мало сакральний сенс, а в наш непростий час — і поготів, адже просто зараз наші батьки захищають захищають Україну від російської орди.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA