New York Україна молитва війна New York Україна

"Священна лють": молитва Залужного сколихнула Мережу. Про неї говорять навіть за кордоном (ТЕКСТ, ВІДЕО)

Сейчас читают: 167
hochu.ua

Головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний кілька днів тому опублікував вражаючу молитву за визволення України. Відео з сильними словами сколихнуло Мережу і, за словами західних ЗМІ, викликало страх в окупантів.

Шукаєте текст молитви Залужного за контрнаступ? Він уже у нашому матеріалі на HOCHU.ua! Читати також Самі ж допомагаємо ворогу: чому не можна писати про полонених у Мережі 27 травня Залужний оприлюднив відео з молитвою за звільнення України.

У ролику показано, як українські захисники тренуються. Також там можна побачити різну військову техніку, включаючи німецькі танки Leopard 2, американські броньовані машини MRAP і реактивні системи залпового вогню HIMARS.Надихаюче відео з сильною молитвою відразу сколихнуло Мережу.

Українці почали шукати текст молитви Залужного та писати підбадьорливі коментарі з вірою у наших військових: "Мурашки пішли", "Низький уклін нашим захисникам", "До сліз", "Дух перехоплює", "Любимо вас, захисники".Дійшла молитва і до західних ЗМІ.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA