Україна Росія війна шоубізнес Україна Росія

Дно пробите: путіністи Басков і Лепс пообіцяли мільйон рублів за підбитий танк

Сейчас читают: 501
hochu.ua

Російські культурні діячі Микола Басков та Григорій Лепс, які активно підтримують масові обстріли та вбивства мирних жителів  військами рф на території України повідомили, що виділятимуть зі своїх кишень по мільйону рублів кожному, хто зможе підбити танк ЗСУ.

Подробиці – в нашому матеріалі. Читати також Авторка бестселера "Їж, молись, кохай" Елізабет Гілберт відмовилася випускати книгу про росіян Днями, затяті путіністи Басков і Лепс дали спільну прес-конференцію одному з пропагандистських ЗМІ.

Артисти вирішили вкотре вислужитися перед режимом і заявили, що кожному, хто підіб'є танк марки "Leopard" або "Abrams", які зараз є в українській армії, вони нібито заплатять по мільйону рублів.Басков наплів щось про "особистий внесок" (у майбутній програш росії - ред.), а Лепс і зовсім бурмотів собі під ніс щось нечленороздільне на ту саму тему.

Артиста мало хто розчув: ймовірно далася взнаки любов Григорія до систематичного перебування в стані алкогольного сп'яніння.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA