Україна Нео війна в Україні Юрій Горбунов Україна

Доки Україна потерпає від наслідків підриву Каховської ГЕС, Червоний Хрест "підігрує" росіянам: Горбунов емоційно прокоментував ситуацію (ВІДЕО)

Сейчас читают: 795
hochu.ua

Вся Україна не може оговтатися після атаки на Каховську ГЕС російськими окупантами. Проте низка міжнародних організацій мовчать та навіть не намагаються допомогти українському народу.

Телеведучий та актор Юрій Горбунов записав емоційне повідомлення в адрес Червоного Хреста, який наразі допомагає … росіянам, поки українці рятуються від наслідків підриву дамби.

Деталі – в матеріалі HOCHU.ua!За словами Юрія Горбунова, ООН (Організація Об’єднаних Націй), МАГАТЕ (Міжнародне агентство з атомної енергії) та Червоний Хрест бездіють, поки в України триває війна.

Читати також Єфросиніна засудила світове суспільство за "стурбованість" трагедією на Каховській ГЕС: "Мати з двійнятами потонула" Для чого вони існують!?

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA