блогер війна в Україні

"Тупориле стадо": Анна Алхім прокоментувала звинувачення у коригуванні ракетного удару по Дніпру (ВІДЕО)

Сейчас читают: 103
hochu.ua

У п’ятницю, 26 травня, російські окупанти двічі завдали ракетного удару по Дніпру. За день до цього деякі блогери опублікували в своїх соцмережах текст з проханням про допомогу, заявивши, що в лікарнях перебувають українські військовослужбовці.

Зокрема, серед них була і блогерка Анна Алхім, в якої понад півмільйона підписників. У Мережі знаменитість звинувачують в тому, що саме вона могла cпровокувати ворожий "прильот" по лікарні в Дніпрі своїми публікаціями про перебування військових у медзакладах.

Згодом стало відомо, що атака сталася не в ту лікарню, яка була згадана раніше. Читати також Наталка Денисенко розповіла про серйозний недуг 5-річного сина: " В крові — бактеріальна інфекція" Ведучий Слава Дьомін у своїй авторській програмі вирішив взяти коментар у Анни Алхім.

За її словами, інформацію про допомогу багато хто опублікував, але засуджували саме її. Це був скрін про моє місто Дніпро. Я завжди виставляю скріни про допомогу, збори тощо.

Об этом же в других изданиях
lifehelper.one
Акриловая ванна будет сиять от чистоты: этот состав за час «разъест» желтизну lifehelper.one /10 месяцев назад
hochu.ua
"Це все має відшкодуватися": Остап Ступка різко відповів на звинувачення потерпілого в "п'яній" ДТП hochu.ua /10 месяцев назад
lifehelper.one
Важно отметить, что данная сумма рассчитывается на основе кадастровой стоимости приобретаемой недвижимости. Кроме того, если раньше сделку можно было провести, используя иностранную валюту, то теперь lifehelper.one /10 месяцев назад
Показать ещё
Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA