Україна Швеція Євробачення новини шоубізнес Loreen 2024 Україна Швеція

Де пройде Євробачення-2024? Названо список можливих варіантів

Сейчас читают: 343
hochu.ua

Шведський суспільний мовник SVT  повідомив , що 12 червня закінчився дедлайн подачі заявок міст на проведення міжнародного пісенного конкурсу Євробачення - 2024, який відбудеться у Швеції .

Різні міста країни висунули свої кандидатури, аби позмагатися за можливість приймати в себе наступного року співочу Європу. Подробиці - в нашому матеріалі.

Читати також Стало відомо, чому Руслана не не вийшла на сцену Євробачення 2023: режисер прокоментував скандал (ВІДЕО) Отож, за Євробачення поборються:Місто, яке прийме пісенний конкурс 2024 року мають оголосити наприкінці літа - на початку осені.Нагадаємо, що Євробачення 2023 виграла 39-річна шведська співачка Loreen з піснею "Tattoo", набравши 583 бали.

Зауважимо, що артистка посіла 1-е місце у голосуванні професійних журі і тільки 2-е серед європейських телеглядачів, поступившись епатажному учаснику з Фінляндії.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA