рецепт коктейль прості рецепти Різдво напій швидкі рецепти

Різдвяний пунш Грінча: рецепт смачного коктейлю

Сейчас читают: 983
womo.ua

Цей святковий зелений пунш від Грінча — чудова ідея для святкової вечірки! Готувати його так просто, і вашим гостям він так сподобається, що ви будете безмежно щасливими у новорічні свята.

Він і вам дуже сподобається! Як приготувати різдвяний напій в тилі Грінча: Інгредієнти:  2 літри лаймового щербету кімнатної температури, щоб розм’якшити 1 літр (пляшку) охолодженої лимонно-лаймової соди (наприклад, Sprite) 8 чашок охолодженого сокового напою Hawaiian Punch або Green Berry Rush 2 склянки охолодженого ананасового соку плюс ще для покриття скляних обідків 1 стакан червоного цукрового піску для покриття скляних ободів Читайте також: Різдво 2023: 5 святкових рецептів, які може приготувати кожен Спосіб приготування: На дно великої миски для пуншу зачерпніть розм’якшений лаймовий щербет.

Налийте лимонно-лаймову соду, гавайський пунш і 2 склянки ананасового соку на щербет і перемішайте. Читайте також: Різдвяний штолен: смачні рецепти традиційної святкової випічки Покладіть червоний цукор в неглибоку тарілку, а в окрему неглибоку тарілку – трохи ананасового соку.

Змочіть рамки склянок для подачі в ананасовий сік, а потім у цукровий пісок, щоб рясно покрити обідки. Розлийте пунш у підготовлені склянки. Приклади, як оформити коктейль Грінча:  Читайте також: Як приготувати кутю на Різдво: найкращі українські рецепти Харчова цінність (на порцію):  Калорії 347.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA