рецепт рецепти новий рік Різдво десерти

Як приготувати святкове печиво «Розтанув сніговик»: простий рецепт

Сейчас читают: 354
womo.ua

Це розтоплене печиво «Розтанув сніговик» — ідеальні ласощі для сніжного зимового дня, коли так хочеться, щоб настала весна! Читайте також: Десерти на Різдво: чим пригощати гостей — топ-5 рецептів Рецепт різдвяного печива «Розтанув сніговик»: Інгредієнти: 375 г звичайного борошна 1/2 чайної ложки розпушувача 1/2 чайної ложки солі 175 г вершкового масла, розм’якшеного 3/4 склянки (165 г) цукрової пудри 1 чайна ложка ванільного екстракту 1 яйце 160 г суміші цукрової пудри 1 1/2 столової ложки молока Зміїні мармеладки, для прикраси 24 білих маршмелоу Чорна шоколадна глазур для письма, для прикраси 2 пачки M&M’s Mini по 120 г Спосіб приготування:  Просійте борошно, додайте розпушувач.

Перемішайте суміш. додайте яйце і ваніль. Збийте цукор з маслом в мисці. За допомогою електричного міксера. Викласти тісто на злегка присипану борошном поверхню.

Вимішуйте протягом 1 хвилини або до однорідності. Розділіть тісто на 2 частини та сформуйте з кожної частини диск. Загорніть у поліетиленову плівку та поставте в холодильник на 30 хвилин для застигання.

Розігрійте духовку до 180С. Вистеліть 2 дека папером для випікання. Розкачайте 1 диск тіста між 2 аркушами паперу для випічки до 5 мм товщини. Читайте також: Святковий стіл від шефа Євгена Клопотенка: топ-4 рецепти Використовуйте круглу форму для тіста діаметром 7 см, щоб вирізати з тіста 12 дисків, за потреби розгортаючи обрізки.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA