Різдво дозвілля

Куди піти на Різдво: колядки та дідух-рекордсмен

Сейчас читают: 415
womo.ua

Святкові традиції Різдва, коли люди ходили від хати до хати і вітали господарів колядками, знов повертається до нас. Національний музей народної архітектури та побуту України запрошує всіх приєднатися до святкування просто неба, заспівати пісень та поколядувати.

Разом з усіма бажаючими співатимуть різні фольклорні колективи. Це етногурт «Королівна» та гурт народної пісні «Божедари», фольклорний ансамбль народної та сучасної пісні «Елегія», етногурт «Вогневиця» та дівочий фольклорний гурт «Folk Ruzha». Читати також: Різдво для всієї родини на святі «Легенда Городинича» у ТЦ Gorodok Gallery Організатори не забули й про головну красу – традиційний дідух, що символізує зв’язок поколінь, захищає оселю від злих духів, приносить у дім злагоду та добробут.

Цьогоріч головний символ Різдва прикрасить солом’яний красень-рекордсмен, який зробив військовослужбовець Ярослав Кучма. У музеї просто неба повідомили, що дідух-велетень заввишки 7,5 метрів потрапить до Національного реєстру рекордів.

Свято відбудеться 25 грудня о 12:00. The post Куди піти на Різдво: колядки та дідух-рекордсмен appeared first on WoMo — видання для дивовижних жінок.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA