реклама прикраси

Які прикраси обрати для зустрічі Нового Року 2024

Сейчас читают: 588
womo.ua

Сяяти навіть в найтемніші часи: чи це не доказ внутрішньої сили та віри у майбутнє? Коли ж, як не в новорічну ніч, в цей казковий святковий час, кожна жінка мріє бути неперевершено чарівною в оточенні близьких та рідних.

В очікуванні Нового Року, ми розглядаємо тренди, які допоможуть вам створити свій неповторний образ. Прикраси — завжди були невіддільною частиною святкових луків.

Експертні ювеліри стверджують, що сьогодні обставини задають тренди, а не навпаки. Лаконічність та універсальність прийшли на зміну екстравагантності та розкоші.

Так, найбільша ювелірна мережа в Україні “Золотий Вік” розповіла про прикраси, що варті вашої уваги для зустрічі нового року та будуть в трендах наступного нового 2024 року. Сяйво срібла Прикраси зі срібла все більше завойовують популярність, вирізняючись своєю неповторною естетикою та доступністю у порівнянні з іншими дорогоцінними металами.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA