Україна місто Київ Родина виставка куди піти у вихідні Різдво дозвілля Україна місто Київ

Український Дім презентує проєкт «ДоДому на Різдво»

Сейчас читают: 344
womo.ua

Тепер, коли українці разом з усією Європою святкують Різдво за новоюліанським календарем, час згадати про традиції святкування.

Саме цьому присвячена виставка «ДоДому на Різдво. Свято української традиції», про яку повідомляє Національний Центр «Український Дім».

Фото: https://www.facebook.com/ У проєкті представлені музейні твори і роботи сучасних майстрів, художників і дизайнерів, які переосмислюють і розвивають українську різдвяну традицію. Читайте також: WWF-Україна презентував різдвяну історію про українців та природу Фото: https://www.facebook.com/ На виставці можна побачити традиційні одяг і посуд, килими і прикраси, переглянути відео та послухати аудіозаписи старовинних колядок, ознайомитися з роботами видатних майстрів Володимира Шагали та Василя Омеляненка.

Експозицію збирали з творів, які належать фондам Національного музею народної архітектури і побуту України. Крім того деякі експонати потрапили на виставку із колекції музею родини Ющенків «Код Нації» та приватних зібрань.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA