місто Лос-Анджелес фільми фільми про кохання кіно новий рік Різдво місто Лос-Анджелес

Найкращі романтичні комедії, які варто дивитися лише на Різдво: трейлери

Сейчас читают: 626
womo.ua

Існує незліченна кількість новорічних і різдвяних фільмів, але, мабуть, найпопулярнішими є сентиментальні історії про кохання з першого погляду.

У різдвяний час, як ніколи, хочеться вірити в дива, долю та принца на білому коні. Ці п’ять фільмів буквально неможливо дивитися в будь-яку іншу пору року, вони занадто наївні та передбачувані, але на Новий рік та Різдво кращих за них немає. Читайте також: Найкращі різдвяні фільми про кохання: топ-10 мелодрам ТОП-5 кращих романтичних комедій за останні роки  Пара на свята Королева крику Емма Робертс раптово змінила курс і стала новознайденою принцесою сучасного роману.

У 2020 році Робертс об’єднався з Тіффані Полсен, щоб представити квінтесенцію героїні романтичного коміксу – розбитої горем одиначки, чиї проблеми можуть бути вирішені з появою потрібного чоловіка.

І хоча фільм пропагує ідею про те, що на Новий Рік і Різдво (або на будь-яке інше свято) не варто бути самотнім, спостерігати за лавиною незручних емоцій і ситуацій принаймні весело. Аромат кохання Познайомившись з ідеальним хлопцем у додатку для знайомств, письменниця з Лос-Анджелеса летить через усю країну, щоб зробити йому сюрприз на Різдво, та дізнається, що її ошукали.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA