проза привітання свято Різдво вірші листівки

Різдво Христове 2023: красиві привітання у віршах, прозі та листівках

Сейчас читают: 538
womo.ua

Сьогодні, 25 грудня 2023 року, відзначається найголовніше релігійне свято року — Різдво Христове. Християни у всьому світі збираються сім’ями та прославляють одну з найвеличніших подій Священної історії щирим і сповненим радості привітанням: «Христос рождається!

Славімо його!» Редакція WoMo підготувала для вас велику добірку привітань з Різдвом Христовим у сучасних листівках, віршах та поздоровленнях своїми словами.

Ці вітання з Різдвом Христовим допоможуть вам підібрати влучні побажання та красиві слова, за допомогою яких ви зможете коректно висловитися перед своїми родичами та друзями. Читайте також: Куди піти на Різдво у Києві з дитиною: топ-10 святкових подій Привітання з Різдвом 2023 у віршах  Вифлеємська зірка ясна Запалила небосхил.

Я з Різдвом вітаю щиро І бажаю білих крил. Хай несуть до щастя віра, Розуміння і любов. Відкривайте світ прекрасний З кожним роком знов і знов.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA