Рианна Raf Simons фразы знаменитости Нео Рианна Raf Simons

Ріанна демонструє найбільш суперечливе взуття сезону

Сейчас читают: 691
vogue.ua

Ріанна демонструє найбільш суперечливу пару взуття майбутнього сезону. It's ugly until Rihanna decides it's not ("Це жахливо, доки Ріанна не вірішить, що ні") – ця фраза стала мемом.

Можна навіть замовити футболку з таким виразом. Ріанна вела досить усамітнене життя відтоді , як у травні народила первістка (татом став A$AP Rocky).

Але, здається, магнатка Fenty нарешті виходить із сплячки – на радість всім, хто стежить за стилем знаменитостей. Раніше, на минулому тижні, Рірі провела ще один майстерклас у стилі вечірнього побачення під час відвідування ресторану Nolita Emilio's Ballato: одягнена у білу сорочку Raf Simons (сміливий вибір, коли вечеряєте в історичному ресторані, де подають червоний соус).

Додати нотку гламуру до невимушено розкішного образу? – Атласні "човники", прикрашені кристалами, The Attico. Однак це її взуття, як Рірі обрала для чергової прогулянки на Манхеттені в минулу п’ятницю, мало стати вірусним.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA