Louis Vuitton Ralph Lauren знаменитости Нео Louis Vuitton Ralph Lauren

Модні сумки-тоути сезону осінь-зима 2022/2023

Сейчас читают: 708
vogue.ua

Універсальна, функціональна та містка сумка зараз обов'язковий аксесуар у гардеробі кожної дівчини. Якщо говорити про діловий гардероб, варто розглянути сумку-тоут, в яку точно поміститься все необхідне: ноутбук, гаманець, блокнот, ключі, телефон, помада і багато інших повсякденних речей.

У новому сезоні осінь-зима 2022/2023 класичні тоути набули нового прочитання. Так, крім чистих відтінків і чітких геометричних форм дизайнери вирішили додати моделі з принтами та аксесуари більш розслабленої форми, які не будуть зобов'язувати вас змінити свій стиль увечері.

Сумка-тоут являє собою містку модель прямокутної, квадратної або трапецеподібної форми, має одне велике відділення, кілька кишень усередині та дві ручки.

Зараз багато брендів стали також пропонувати тоути на блискавці, враховуючи, що відсутність застібок не додає аксесуару практичності в носінні.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA