рецепт рецепти

Рецепт легкої лазаньї з куркою, кабачками та шпинатом

Сейчас читают: 211
womo.ua

Лазанья — дуже смачна та проста в приготуванні страва італійської кухні. Приготуйте цю кабачкову лазанью з куркою та шпинатом та порадуйте своїх рідних смачною вечерею.

Зверху посипте рикотою та пармезаном і подавайте зі свіжим зеленим салатом. Лазанья: як правильно готувати — покроковий рецепт  Інгредієнти для лазаньї: 280 г шпинату 1 ст.л оливкової олії 1 цибулина, дрібно нарізана 500 г курячого фаршу 2 зубчики часнику, подрібнені 3 кабачки (близько 350 г), натерті на крупній тертці 10 г свіжої м’яти, дрібно нарізаної 250 г сиру рикота 50 г пармезану, дрібно натертого ½ лимона, дрібно натертого з цедрою ¼ ч.л меленого мускатного горіха 6 свіжих листів для лазаньї зелений салат, для подачі Спосіб приготування лазаньї:  1.

Розігріти духовку до 200°C, вентилятор 180°C. Шпинат помити й перекласти в друшляк, залити окропом і залишити в’янути. Викласти шпинат на мусліновий або чайний рушник і віджати якомога більше води, потім грубо нарізати й відставити в сторону. Читайте також: Ризото з грибами — простий та смачний рецепт італійської кухні 2.

Розігріти олію у великій сковороді й обсмажити цибулю на середньому вогні протягом 8-10 хвилин до м’якості, потім додати курячий фарш і смажити протягом 6-7 хвилин до повної готовності, підрум’янення і випаровування рідини.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA