рецепт меню постное меню рецепти прості рецепти

Веганські бургери з броколі — корисний та смачний рецепт

Сейчас читают: 873
womo.ua

Веганська дієта приховує унікальні смакові скарби, як от смачні бургери з броколі. Відкрийте для себе несподівано здорову спокусу від шеф-кухаря Гіоргоса Цуліса: страву з броколі й соусом тахіні. Як готувати бургери з броколі: простий рецепт для веганів  Інгредієнти: Для бургерів: 400 г броколі, порізаної на суцвіття, 200 г моркви, тонко нарізаної, 2 столові ложки м’яти, дрібно нарізані, 80 г свіжої цибулі, подрібненої, 1 ч.

л імбиру, натертого на тертці, 80 г панірувальних сухарів, натертих на тертці, 100 г веганського сиру, натертого на тертці, сіль, перець. Для соусу тахіні:  150 г тахіні, 100 мл води, 1 ст.л меду, сік і цедра половини лимона. Читайте також: Вегетаріанський рецепт: стейки з червонокачанної капусти та соусом песто Для подачі: Салат на ваш вибір.

Фото: giorgostsoulis.com Спосіб приготування:  Розігрійте духовку до 170°C. Поставте каструлю з водою на сильний вогонь і доведіть до кипіння, потім додайте моркву та броколі.

Варіть, поки вони не стануть м’якими. Відцідити воду і дати їм трохи охолонути. Висипати в миску і придавити виделкою, щоб вони повністю розмякли.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA