рецепт рецепти прості рецепти швидкі рецепти страви

Пудинг з чіа та манго: рецепт корисного десерту для дітей

Сейчас читают: 820
womo.ua

Шукаєте корисні рецепти для своїх малюків? Якщо так, то це один з них — пудинг з манго та насінням чіа. Рецепт пудингу з манго для малюків Якщо ви хочете приготувати смачний десерт для своїх дітей, можете спробувати цей рецепт.

Процес приготування простий, і ви можете зробити його вже сьогодні. Інгредієнти на 4 порції:  1 склянка молока на ваш вибір 1/2 склянки насіння чіа 1 великий соковитий манго трохи цукру Для прикраси: трохи збитих вершків трохи начинки для вишневого пирога кілька крапель шоколадної посипки мюслі Читайте також: Салат з фалафелем — рецепт смачної вегетаріанської страви Спосіб приготування: У мисці змішайте молоко, насіння чіа та цукор.

Добре перемішайте і поставте в холодильник на 20 хвилин. За допомогою блендера або кухонного комбайна перебийте манго в консистенції пюре.

Ложкою розкладіть крем з насінням чіа та манговий крем по черзі в креманки, як ви бачите на відео. Прикрасьте збитими вершками та будь-якими іншими інгредієнтами, які вам подобаються.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA